L’inesperat m’atrau, i la sorpresa, i la descontextualització. Entro a l’Allium, a Mataró, amb la seguretat que menjaré bé, perquè he seguit el camí de Luca Marongiu des d’Els Garrofers i després a Zero Patatero, tots dos en companyia de Gonzalo Rivière, ja exsoci i instal·lat a La Bendita.
Els restaurants de Pau Arenós
Allium: ‘pithivier’ de colomí, ceba ‘coulant’ i menú de 15 €
Luca Marongiu obre restaurant a Mataró, on combina els plats populars amb altres de singulars, amb què demostra una gran personalitat
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- El futur hospital del Vallès Occidental crearà un barri
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"