Jordi Tarré té 25 anys i vol explicar per què el seu restaurant es diu Prodigi: «El va posar el meu pare. És un joc de paraules que es refereix als tres carrers que conflueixen aquí: Provença, Diagonal, Girona. La meva mare és infermera i el meu pare, taxista, i són els que m’han ajudat, així que per a mi és important que formin part d’això». Pro-di-gi.
Els restaurants de Pau Arenós
Prodigi: jove, atrevit, talentós
Jordi Tarré, format a Barcelona i Anglaterra, acaba d’obrir i és capaç de fer plats afilats i postres amb ganxo, com un gelat de mongeta perona

El més llegit
- Àlex Márquez: «El meu germà té pilotes, bé, ara una i mitja»
- Entre el dolor i la nostàlgia
- El paradís familiar que no sabies que necessitaves (i ara no podràs viure sense)
- "No guiris, només locals": augmenten els usuaris d''apps' de cites que veten els 'expats' a Barcelona
- Mor una treballadora del servei de neteja municipal de Barcelona en plena onada de calor