Els gruixuts murs del castell de Peralada van tremolar amb la terrible notícia: Xavier Sagristà havia sigut diagnosticat d’un càncer d’estómac i havia de deixar la cuina del restaurant que amb tanta brillantor defensava amb el seu amic de l’ànima, Toni Gerez, un dels grans caps de sala de Catalunya. Deixava la lluita diària als fogons per centrar-se en la lluita contra una malaltia que va acabar amb el seu somriure pocs mesos després. Acabava el mes de juny del 2021.
Canvi per continuar igual
Castell Peralada Restaurant: nou xef, mateixa filosofia
Javier Martínez, de 38 anys, agafa el relleu del seu mestre, el desaparegut i enyorat Xavier Sagristà, als fogons d’aquest restaurant amb una estrella Michelin
El més llegit
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- L’enfonsament d’un projecte
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos