Els gruixuts murs del castell de Peralada van tremolar amb la terrible notícia: Xavier Sagristà havia sigut diagnosticat d’un càncer d’estómac i havia de deixar la cuina del restaurant que amb tanta brillantor defensava amb el seu amic de l’ànima, Toni Gerez, un dels grans caps de sala de Catalunya. Deixava la lluita diària als fogons per centrar-se en la lluita contra una malaltia que va acabar amb el seu somriure pocs mesos després. Acabava el mes de juny del 2021.
Canvi per continuar igual
Castell Peralada Restaurant: nou xef, mateixa filosofia
Javier Martínez, de 38 anys, agafa el relleu del seu mestre, el desaparegut i enyorat Xavier Sagristà, als fogons d’aquest restaurant amb una estrella Michelin

El més llegit
- "La sarna ja és un problema de salut pública entre els joves"
- Una persona morta al centre comercial Via Sabadell en desprendre's un plafó de formigó d'una botiga
- Dos grups d’experts reformaran la DGAIA en un termini de tres mesos
- Un home mor al caure-li un tros de façana a Sabadell
- Ferran Corominas: "Vam jugar 10 minuts plorant, ens vèiem a Segona"