Els Roca, Joan, Jordi i Josep, són tan discrets que el seu silenci fa soroll. A l’agost, El Celler de Can Roca va fer 35 anys, que ja és una edat considerable per a un restaurant, i només els clients que troben reserva, ¡tan difícil!, descobreixen l’efemèride, que els germans festegen amb 15 aperitius amb què expliquen la seva història, des del bar dels pares amb el caneló de la Montse fins al bunyol de cranc blau que, a més de sabor, guarda una reflexió sobre les espècies invasores.
Efemèride particular
La silenciosa celebració dels 35 anys d’El Celler de Can Roca
Estan en procés d’obrir al costat de la gelateria Rocambolesc, a Girona, una vaporeria per fer volar els brioixos farcits, tan llaminers i addictius, i uns baos amb guisats

El més llegit
- Trump descarta parlar amb Musk i deixa obert un duel d’efectes impredictibles
- La dona detinguda per una agressió sexual a un jove a la sauna d’un hotel de Magaluf: «Em vaig posar calenta»
- Sánchez aparca el finançament pel bloqueig de la cita de BCN
- Dret de rectificació del FC Barcelona
- Un prostíbul en un pis del carrer d’Aragó causa enuig al Clot