A la primera pàgina de la carta de Grat, Xavier Mendia, el cuiner i propietari, enumera els proveïdors. Perquè són el començament: qui és a l’horta i qui és al mercat. De vegades, en altres restaurants, indiquen en algun enunciat la procedència del que es compra; excepcionalment, apareix el llistat sencer i, una cosa més estranya que un dònut saludable, en un lloc d’honor.
Els restaurants de Pau Arenós
Grat: el triomf dels pencaires (i quin bon farcellet de perdiu)
Xavier Mendia s’ocupa de tot a la cuina, fins i tot de rentar els plats, i, a la sala, un únic treballador: Enric Casablancas. Són 2 sense por

El més llegit
- Condemnen la Sagrada Família per acomiadar una treballadora l’endemà de deixar d’estar blindada per tenir un fill
- ¿Quan comencen les rebaixes d’estiu 2025? Dates de Zara, Mango i El Corte Inglés
- Illa llança una línia de crèdits sense interessos per ajudar els joves a pagar l’entrada del seu primer habitatge
- Repàs a 10 alcaldes de l’àrea de Barcelona en l’equador del mandat
- Un paracaigudista resulta ferit molt greu a Empuriabrava