Oriol Ivern descriu el plat a la carta d’Hisop com ‘escórpora a la premsa amb patates’ i per a mi és més cridaner que un rètol de neó en un casino de Las Vegas. És una preparació que a l’Oriol li complica el servei («es porta a terme en tres temps»), però és una benedicció que la tingui.
Els restaurants de Pau Arenós
Hisop: escórpora a la premsa, ¡platàs!
Oriol Ivern, amb 20 anys com a propietari, és capaç de preparacions singulars i d’una inventiva sempre saborosa i suggeridora

El més llegit
- Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig