Dilluns em vaig enamorar, com a mínim, tres vegades. Va ser al Goxo, Goxo ja com a lloc, després d’haver sigut un no-lloc de ‘delivery’ i ‘take away’, serveis que continuen en marxa, o en moto.
Els restaurants de Pau Arenós
¿Què es menja al Goxo, el restaurant de David Muñoz a Barcelona?
Cadires vermelles, taules negres, una gran barra i safates amb els udon Singapur amb suquet i el pollastre coquelet amb baos, patates palla i salses

El més llegit
- Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig