La pandèmia ha sigut, per a alguns restauradors, un xut entre adrenalític i picant que ha obligat a reelaborar estratègies o a desenvolupar nous negocis, com en el cas d’Albert Raurich i Tamae Imachi (Dos Palillos) i Eugeni de Diego i Ana Alvarado (A Pluma). S’han associat, junt amb dos inversors, per construir un ‘delivery/bar/take away’ de platillos asiàtics amb el nom japonès de Tamae, tot i que la copropietària hi nega protagonisme: «Els agradava i van decidir utilitzar-lo».
Més obertures a Barcelona
Albert Raurich obre Tamae, la versió de carrer del Dos Palillos
‘Delivery’, bar i ‘take away’, estarà en marxa a finals d’octubre amb una oferta de platillos asiàtics
A més de Raurich i Tamae Imachi, la societat la formen Eugeni de Diego i Ana Alvarado, de l’A Pluma
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- El futur hospital del Vallès Occidental crearà un barri
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"