La cuina catalana, que sembla haver perdut protagonisme en la cada vegada més cosmopolita restauració barcelonina, guanyarà, la setmana que ve, un representant amb ganes de fer soroll. JOK, es diu. Són les sigles del periodista Joan Maria Pou, l’empresari Oriol Badia i el restaurador Kim Díaz. Tots tres s’han aliat per donar una tercera vida gastronòmica al local modernista que va allotjar, anys enrere, primer Beltxenea i després Rilke.
Novetat a Barcelona
El periodista Joan Maria Pou s’alia amb el restaurador Kim Díaz per crear el restaurant JOK
Tots dos, junt amb l’empresari Oriol Badia posen en marxa un negoci que oferirà cuina catalana i una agenda cultural a base de tertúlies, música en directe, monòlegs...
L’establiment, que llueix les sigles dels seus impulsors, s’instal·la a l’impressionant local modernista de l’Eixample que al seu dia van ocupar Beltxenea i Rilke

Temes:
El més llegit
- Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- "Motivació política" en l’assassinat d’una congressista i el marit
- Els EUA surten al carrer de forma multitudinària en protesta per Trump
- Un terç de l’Eixample és estranger
- La caiguda de Cerdán impulsa en el PSOE avançar les generals