La cuina catalana, que sembla haver perdut protagonisme en la cada vegada més cosmopolita restauració barcelonina, guanyarà, la setmana que ve, un representant amb ganes de fer soroll. JOK, es diu. Són les sigles del periodista Joan Maria Pou, l’empresari Oriol Badia i el restaurador Kim Díaz. Tots tres s’han aliat per donar una tercera vida gastronòmica al local modernista que va allotjar, anys enrere, primer Beltxenea i després Rilke.
Novetat a Barcelona
El periodista Joan Maria Pou s’alia amb el restaurador Kim Díaz per crear el restaurant JOK
Tots dos, junt amb l’empresari Oriol Badia posen en marxa un negoci que oferirà cuina catalana i una agenda cultural a base de tertúlies, música en directe, monòlegs...
L’establiment, que llueix les sigles dels seus impulsors, s’instal·la a l’impressionant local modernista de l’Eixample que al seu dia van ocupar Beltxenea i Rilke
Temes:
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme