Fixar l’autoria d’un plat, i datar-lo, és complicat i atrevit, una tasca d’espeleòlegs si hi ha una bretxa centenària. L’steak tàrtar amb moll de l’os i patata suflé (16 €) és fàcil de datar: és del 2013 i la ment pensant, el cuiner Toni Romero, amo del Suculent.
Plat del dia
El millor tàrtar (amb moll de l’os) de Barcelona
El cuiner Toni Romero, del Suculent, no ha inventat la carn picada, ni la medul·la, ni la patata suflé, però sí el feliç triumvirat

El ’steak tartar’ con tuétano y patatas suflés de Suculent. /
El més llegit
- «Dinar de 10»: els elogis al millor restaurant de Cornellà de Llobregat, segons Tripadvisor
- Flick, l’amo de les finals, despulla el Madrid (capítol III)
- Mor Montserrat Úbeda, referent de la catalanitat i ànima d’Ona Llibres
- Montserrat rep amb devoció la sortida de la Moreneta per primera vegada en aquest mil·lenni
- ¿Un concert pot competir amb un Barça-Madrid?