El prec del titular arriba tard. El pâté en croûte, el paté en crosta, s’ha escampat per les taules locals amb la desoladora estampa d’un Meccano mal muntat. Vagabundejar per Instagram és trobar-se masses geperudes i interiors macilents. Cobertures socarrimades i encallides i carn masegada que suggereixen la cara del Joker barrejada amb la del Mickey del xòped.
Plat del dia
Que no es posi de moda el ‘pâté en croûte’
Malgrat els nyaps, existeix l’excel·lència: el paté amb crosta d’Ambassade, a Llívia, i el de Bistrot Bilou, a Barcelona
El més llegit
- Fernando Simón demana preparar-se per al pitjor: "Cada vegada seran més freqüents"
- Sanció de quatre anys sense sou ni feina al policia de Badalona que va robar sobres de pernil de 25 euros en un Mercadona
- Jordi Vilà obre un restaurant en un hotel de luxe de la Costa Brava
- El nutricionista Pablo Ojeda desvela la fórmula per acabar amb la inflor abdominal: "Importa més del que creus"
- Els embassaments catalans arriben al 80%: sense aigua regenerada ni dessalinitzada haurien estat buits un any i mig