Els cuiners temen els arrossos, sobretot els secs: requereixen una certa perícia per evaporar, que supleixen amb un cop de forn que ni Thor amb el martell. Els caldosos, en canvi, tenen en la substància aquosa un sistema de seguretat. Si el gra està rebentat però el fons és bo, la cassola resulta acceptable en el sentir general. Els secs són transparents. Quan el matusser destrossa la llavor, el sabor es dispersa. Són aquests arrossos insípids atordits amb innecessaris i excessius ingredients.
RUTA ARROSSERA PER BARCELONA
L'arròs cruixent de Cruix
Miquel Pardo acaba cada menú degustació amb una paelleta a la taula

zentauroepp53972836 barcelona 01 07 2020 verano gastronomia contras verano 200714213433 /
El més llegit
- Luis Enrique corre a Barcelona per la seva filla Xana en una edició multitudinària de la Cursa d’El Corte Inglés
- Molts ho confonen amb fatiga: així comença la insuficiència cardíaca que afecta 700.000 espanyols
- Interior combatrà el frau en els canvis de sexe en els Bombers
- Un Barcelona salvatge sepulta el Madrid i obre una nova era
- La ‘generació muda’ arriba a l’oficina