És el debat etern. Uns diuen que la cuina és un art i d’altres, que és simple artesania. Als primers, els encaixaria de meravella un museu per asseure’s a menjar; als segons, també, sempre que la proposta gastronòmica valgui la pena. A tots dos els interessarà aquest reportatge, ja que recorre restaurants ubicats en museus, llocs on començar o acabar una visita cultural amb bon sabor de boca.
Entre obres d’art
Els millors restaurants de museu de Barcelona
Aquí sempre acabaràs amb bon sabor de boca abans o després de visitar una exposició
Restaurants originals (i molt bons) de Barcelona que val la pena descobrir
Els restaurants amb més personalitat de Barcelona

El pollo con vieira y melocotón del restaurante Absis, en el MNAC. /
Temes:
Barcelona Restaurants Barcelona Fundació Miró Museu Picasso CCCB MNAC Museus Gastronomia On menjar avui
El més llegit
- L’Ana Julia va rebre a la presó regals dels funcionaris a canvi de sexe
- Mor Margot Friedländer, supervivent de l’Holocaust
- Barcelona compra un altre bloc de pisos a l'Eixample per tanteig i retracte
- Mor James Foley, el director predilecte de Madonna i responsable de dues pel·lícules de la saga ‘Cincuenta sombras de Grey’
- Gonzalo Bernardos és molt pessimista amb el futur de la vivenda: «Veurem gent a...»