En època de caça, anem a buscar i capturar els restaurants que treballen millor les peces de ploma i pèl. Per fer-ho, comptem amb l’ajuda de tres homes amb olfacte per guiar-nos fins als establiments més interessants al frondós bosc gastronòmic barceloní (i català) perquè els seus establiments ja són un referent. Parlem de Toni Romero, que al Suculent ofereix un menú de caça; de Carles Tejedor, que al Be So (Hotel Sofía) serveix la gairebé introbable becada als clients més sibarites, entre altres exquisideses, i de Carles Gaig, que al seu restaurantCarles Gaig broda l’arròs de colomí i bolets des de fa dècades, tal com el feia la seva àvia.
plats 'salvatges'
Els millors restaurants de caça de Barcelona
Sortim a buscar i capturar els restaurants que treballen més bé les peces de ploma i pèl
El més llegit
- Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- Portu condemna un Barça que va regalar el triomf en 9 minuts
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"