El plat respon al que se li demana a un gran plat. És de temporada. La matèria primera brilla. Guisat, harmonia, equilibri. Trufa, pèsols, llebre. Al veure’l a la carta de Vilagut, el restaurant de Julià Bernet, ho he tingut clar, amb el desig a crits de voler encertar. I l’he encertat. Julià l’ha encertat. És molt bo.
Els restaurants de Pau Arenós
Vilagut: cuiner jove, ànima clàssica
Julià Bernet té 30 anys i està còmode en la intersecció del passat amb el present, amb la cuina al buit i amb la pasta de full casolana

El més llegit
- El Barça i Unió de Pagesos impugnen les zones protegides ampliades a prop de l’aeroport de Barcelona
- Niubó avança que les proves de competències bàsiques no han anat bé: «Remuntar els resultats no serà fàcil»
- Enquesta CIS: El PSOE es dispara i aconsegueix el seu màxim avantatge sobre el PP malgrat els escàndols judicials
- "Una parada obligatòria": els elogis al millor restaurant de Sant Boi de Llobregat, segons Tripadvisor
- Niubó: "Les proves de competències no han anat bé"