Va passar una nit de finals de gener del 2008 en un restaurant que era davant d’un aparcament en el número 5 del carrer de Francisco Medrano, al barri madrileny de Tetuan, obert el 2007 per un cuiner de 27 anys, de nom, David Muñoz Rosillo i que ja llavors, tan aviat, era lloat pels especialistes i desitjat pels comensals. No va ser proposat com a descobriment malgrat el poc temps d’existència, sinó com un lloc inajornable.
Un sopar en el primer Diverxo
David Muñoz abans de Dabiz
El primer que atrapava era la facilitat amb la qual aquell cuiner amb 28 anys acabats de complir sabia moure’s pel laberint dels sabors complexos

zentauroepp37708152 television teletodo dabiz mu oz en el programa el xef170812134156
El més llegit
- Missatge urgent de la policia pel que està passant amb les persianes a les segones residències i pisos que passen moltes hores buits
- ¿Què se n’ha fet de l’Eric i el Pau, els dos alumnes que van treure la millor nota en la selectivitat de l’any passat a Catalunya?
- Catalunya ‘busca’ funcionaris per als seus ajuntaments: comença la selecció de 218 places
- Homenatge a Casa Leopoldo
- Torna la calor: els termòmetres pujaran a partir d’aquest dijous a tot Espanya i arribaran de nou a màximes de 40 graus