Bar Núria (rambla del Poblenou, 34) ha obert fa poques setmanes, tot i que et pugui confondre aquest aspecte antic de la decoració o la carta amb clàssics, com aquestes mandonguilles amb sípia que estan per sucar-hi pa. Amb plats com aquest, se li augura una llarga vida.
Et passem la recepta perquè puguis fer-les a casa. ¡Bon profit!
Ingredients per a 4 persones
500 g de carn picada de vedella
500 g de carn picada de porc
250 g de papada de porc picada
40 g de molla de pa
40 ml de llet
3 rovells d’ou
10 g d’all
10 g de julivert
Farina
750 g de sípia neta
150 g de pèsols
1 litre de fumet
500 ml d’aigua
100 g de sofregit de ceba, tomàquet, all i nyora
50 g de picada (pa fregit, all, julivert, ametlla torrada i vi ranci)
Sal
Pebre negre molt
Elaboració
Barregeu les carns amb la molla de pa remullada en llet, all picat, julivert picat, rovell d’ou, sal i pebre. Feu mandonguilles de 30 grams cada una.
Enfarineu lleugerament les mandonguilles i fregiu-les.
Retireu-les i escorreu-ne bé l’oli.
Cuineu a foc lent les mandonguilles en una cassola juntament amb el fumet, el sofregit i la sípia durant 40 minuts a foc lent.
Passats 30 minuts, afegiu-hi els pèsols.
Passats 5 minuts més, afegiu-hi la picada.
Poseu la salsa a punt de sal.