Després de ser eliminat pel Reial Madrid en la Champions, Leo Messi potser no està en el seu millor moment anímic, però l’estrella del Paris Saint-Germain té, almenys, consol. I és gastronòmic: la seva ‘burger’. La que ha ideat Hard Rock Cafè (és una versió de la seva supervendes Steak Burger) i que vendrà fins al mes de maig per 10,95 euros (amb ou ferrat costa 2 euros més).
Aquí tens la recepta de la Messi Burger.
Ingredients
Pa de brioix
Maionesa, comí, pebre blanc, all picat, ceba en pols i pebre vermell fumat (per a la salsa fumada)
Enciam romà ecològic
1 rodanxa de tomàquet de vinya
2 hamburgueses de 90 g de carn de vedella amb certificat de benestar animal
2 talls fins de formatge provolone
3 rodanxes de ceba morada
3-4 rodanxes de xoriço
1 ou
Elaboració
Talleu per la meitat el pa de brioix i torreu-lo.
En un bol, prepareu la salsa fumada amb l’ajuda d’unes varetes barrejant maionesa, comí, pebre blanc, all picat, ceba en pols i pebre vermell fumat en les proporcions que més t’agradin. Ha de recordar el chimichurri.
Piqueu finament l’enciam.
Talleu finament la ceba vermella i caramel·litzeu-la a foc lent en una paella.
Passeu per la graella les rodanxes de xoriço.
Rostiu les hamburgueses al punt de cocció desitjat i en l’últim moment col·loqueu-hi a sobre ¡els talls de formatge perquè es fonguin amb la calor.
Fregiu un ou.
Presentació
Unteu una de les meitats del pa amb la salsa fumada
A sobre, de a baix a a dalt, col·loque-hi l’enciam, el tomàquet, les hamburgueses amb els seus talls a sobre, la ceba, el xoriço i l’ou.
Unteu l’altra meitat de pa amb la salsa i tanqueu l’entrepà.