A mesura que el Nadal camina cap al final, va minvant la nostra gana. És lògic: portem ja gairebé 15 dies menjant i bevent com si s'hagués d'acabar el món. Pel camí, es van quedant retalls dels clàssics d’aquestes dates, com el tortell de Reis o el ‘panettone’, que s’assequen a poc a poc, perdent la gràcia... Però hi ha maneres de fer-los reviure amb receptes i idees delicioses que, a més, ens permeten veure aquests dolços amb uns altres ulls. Si tens restes escampades per la cuina, pren nota.
Aquí no tirem res
Si t’ha sobrat tortell o ‘panettone’, aprofita les restes amb aquestes idees
Torrades, tiramisú, sandvitxos mixtos i fins i tot ous ranxers per menjar-se els últims trossos
Temes:
El més llegit
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- ¿I ara què, Joan?