Els menús de Nadal solen ser una mica ‘sota, cavall i rei’. Però tot i així, sempre es poden retocar. En aquest cas, de manera saludable. Per això li hem demanat a la xef Laura Veraguas, que treballa el verd com pocs del sector, que proposi quatre receptes per a un menú nadalenc tan gustós com ‘healthy’.
Plats amb tres esses
Un menú de Nadal saborós, saludable i sostenible de Laura Veraguas
La xef proposa quatre receptes «amb vegetals de temporada, processos i tècniques culinàries que ens ajudaran a tenir una digestió més amable»
La cuinera també té en compte «la sostenibilitat, el consum conscient, l’origen del producte i la seva temporalitat»

El més llegit
- El Govern central vol facilitar que els jubilats combinin la seva pensió amb un ‘minijob’
- El cap d’un dels bombers dels canvis de sexe fraudulents el defensa contra Interior
- Mort dels germans d'Amer: un va matar a l'altre i després es va suïcidar
- La família d'un exalumne de Jesuïtes Casp ja mort denuncia després de veure 'La Fugida' que va patir abusos de Francesc Peris
- El Barça conquereix la Lliga de la revolució i marca un punt clau en la història del club