Necessita paciència

Les receptes fàcils de Rafuel: pollastre a la llimona

  • El veterà i popular ‘influencer’, amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), ens delecta cada 15 dies amb un plat senzill i saborós com aquest pollastre a la llimona

Rafuel torna a encendre els fogons per a ‘Cata Mayor’, el canal gastronòmic de El Periódico de Catalunya i Prensa Ibérica.

Cada 15 dies, el veterà i expert cuiner ens delecta amb el seu saber fer entre fogons amb plats simples, saborosos, agraïts i reeixits fora de mida, «sempre amb productes de mercat, de quilòmetre zero i amb instruments de cuina que tots tenim a casa», com diu ell.

En aquesta tercera entrega, prepara un pollastre a la llimona.

«Si tenim una mica de paciència ens sortirà boníssim», afirma aquest popularíssim cuiner aficionat, perquè recomana deixar la carn amb una pasta a base de mantega pomada, all, bitxo, caiena, sal i llimona reposant a la nevera 12 hores abans d’enfornar-la quatre més a 180 graus. Rafuel també fa unes patates palla fregides amb una mica d’all i bitxo per «donar-li una mica de ràbia o d’alegria».

Amb més de 600.000 seguidors a Instagram (@rafuel55), s’ha convertit en un dels 10 ‘influencers’ gastronòmics més importants d’Espanya, cosa que li ha permès publicar, aquest any, el llibre ‘Rafuel. Les meves millors receptes’ (Columna).