Això del pastís de formatge és una bogeria. Sobretot des que ‘The New York Times’ va decidir que el ‘basque burnt cheesecake’ seria el sabor del 2021. I sí, nosaltres també estem bojos pel ‘cheese cake’. Per això, aquí t’ensenyem cinc maneres de fer un pastís de formatge boníssim, incloent-hi la recepta de Cristina Pedroche, que no per ser una ‘cuinera’ mediàtica fa cosetes menys saboroses.
Idees i receptes
5 maneres de fer un pastís de formatge imbatible
La de Cristina Pedroche, la de La Viña en un vídeo de 27 segons, els consells de Jon Cake... Apunta, apunta, perquè resultarà impossible que un ‘cheese cake’ et surti malament
Temes:
El més llegit
- Itàlia dona la raó a Juana Rivas després de separar els seus fills
- El Barça es fa trampes
- Marta Carmona: "Col·locar un futbolí en una oficina per desestressar és una burla"
- El PSOE frena el debat sobre Sánchez mentre s’escampa la idea que dimitirà
- La generació de l’‘streaming’ ressuscita els discos de vinil