Fina Puigdevall i la seva filla Martina, que dirigeixen els fogons del restaurant ‘biestrellat’, Les Cols (Olot), proposen plats que s’adapten als temps de pandèmia. «Són idees senzilles, atractives i barates, molt saludables perquè estan fetes amb productes vegetals de proximitat i, per tant, sostenibles», expliquen les cuineres, que obren tots els dies de desembre al migdia llevat del 25.
Idees originals
Quatre receptes nadalenques que donen bon resultat de Fina Puigdevall
La xef de Les Cols, que amb la seva filla Martina dirigeix els fogons de Les Cols, amb dues estrelles Michelin, proposa un aperitiu, un entrant, un segon i unes postres per fer a casa
«Són idees senzilles, atractives i barates, molt saludables perquè estan fetes amb productes vegetals de proximitat i, per tant, sostenibles», expliquen les cuineres

Olot 12 12 2020 Las chefs de Les Cols Fina Puigdevall y su hija Martina Puigvert preparan 4 recetas de Navidad sencillas resultonas y asequibles un aperitivo un primero un segundo y un postre Autor David Aparicio /
El més llegit
- Sandro Rosell i els seus amics especials de presó: dos funcionaris, dos exinterns i un capellà
- Cunyades de luxe en la gala més top
- Un nou vídeo de l’atropellament massiu a Cornellà revela que la conductora ja havia arrossegat aficionats abans
- RTVE demanarà una auditoria del televot espanyol després del suport aclaparador a Israel
- Àustria guanya Eurovisió i Melody s’immola