Fina Puigdevall i la seva filla Martina, que dirigeixen els fogons del restaurant ‘biestrellat’, Les Cols (Olot), proposen plats que s’adapten als temps de pandèmia. «Són idees senzilles, atractives i barates, molt saludables perquè estan fetes amb productes vegetals de proximitat i, per tant, sostenibles», expliquen les cuineres, que obren tots els dies de desembre al migdia llevat del 25.
Idees originals
Quatre receptes nadalenques que donen bon resultat de Fina Puigdevall
La xef de Les Cols, que amb la seva filla Martina dirigeix els fogons de Les Cols, amb dues estrelles Michelin, proposa un aperitiu, un entrant, un segon i unes postres per fer a casa
«Són idees senzilles, atractives i barates, molt saludables perquè estan fetes amb productes vegetals de proximitat i, per tant, sostenibles», expliquen les cuineres
Olot 12 12 2020 Las chefs de Les Cols Fina Puigdevall y su hija Martina Puigvert preparan 4 recetas de Navidad sencillas resultonas y asequibles un aperitivo un primero un segundo y un postre Autor David Aparicio /
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"
- El somni olímpic frustrat pel franquisme