Idees originals

Quatre receptes nadalenques que donen bon resultat de Fina Puigdevall

  • La xef de Les Cols, que amb la seva filla Martina dirigeix els fogons de Les Cols, amb dues estrelles Michelin, proposa un aperitiu, un entrant, un segon i unes postres per fer a casa

  • «Són idees senzilles, atractives i barates, molt saludables perquè estan fetes amb productes vegetals de proximitat i, per tant, sostenibles», expliquen les cuineres

Olot 12 12 2020 Las chefs de Les Cols Fina Puigdevall y su hija Martina Puigvert preparan 4 recetas de Navidad sencillas resultonas y asequibles un aperitivo un primero un segundo y un postre Autor David Aparicio / David Aparicio

Fina Puigdevall i la seva filla Martina, que dirigeixen els fogons del restaurant ‘biestrellat’, Les Cols (Olot), proposen plats que s’adapten als temps de pandèmia. «Són idees senzilles, atractives i barates, molt saludables perquè estan fetes amb productes vegetals de proximitat i, per tant, sostenibles», expliquen les cuineres, que obren tots els dies de desembre al migdia llevat del 25.