Arriba l’època de panellets (el Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula que per a la imminent castanyada les vendes pujaran un 2,5% respecte a l’any passat), i ens volem donar el gust de fer-los a casa. Per això ens deixem ensenyar per Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann, una de les firmes dolces de referència a Catalunya que, per cert, ha inaugurat un espai d’R+D de 500 metres quadrats a la Via Laietana amb un obrador més i una aula equipada amb les tecnologies més punteres del sector.
mos tardoral
Com preparar uns panellets sensacionals
Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann, us dona diversos trucs i tres receptes per fer aquest dolç a casa

20440052 /
El més llegit
- Operat d’urgència el ferit greu per l’atropellament de Cornellà
- Flick, sobre la rua multitudinària: «Em vaig quedar impressionat. Va ser increïble»
- Àustria guanya Eurovisió i Melody s’immola
- Els alcaldes de Junts que endureixen les condicions del padró: «Hem declarat la guerra als okupes»
- Vent en contra per a Israel: crítiques i aïllament de Trump a Macron passant per la premsa anglosaxona