Arriba l’època de panellets (el Gremi de Pastisseria de Barcelona calcula que per a la imminent castanyada les vendes pujaran un 2,5% respecte a l’any passat), i ens volem donar el gust de fer-los a casa. Per això ens deixem ensenyar per Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann, una de les firmes dolces de referència a Catalunya que, per cert, ha inaugurat un espai d’R+D de 500 metres quadrats a la Via Laietana amb un obrador més i una aula equipada amb les tecnologies més punteres del sector.
mos tardoral
Com preparar uns panellets sensacionals
Miquel Guarro, director de pastisseria de Hofmann, us dona diversos trucs i tres receptes per fer aquest dolç a casa
20440052 /
El més llegit
- Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)