«La focaccia va ser el primer plat que vaig cuinar de petit. Vaig passar de la massa de la plastilina a la de la focaccia de forma natural i lúdica, i des d’aleshores (com a bon italià), les masses i com hi incideix la fermentació em fascinen. És molt comú a Itàlia; era un clàssic acompanyar la mare al forn i sortir amb un tall de focaccia deliciosa per berenar. Aquesta recepta infal·lible no és complicada. Només necessita temps i carinyo. ¡Disfruteu-ne!», comenta Stefano Mazza, xef de Last Monkey.
La recepta de la meva vida
Recepta de 'focaccia'
«És molt habitual a Itàlia; era un clàssic acompanyar la mare a la fleca i sortir amb un tros boníssim de 'focaccia' per berenar», comenta Stefano Mazza, xef de Last Monkey
focaccia /
El més llegit
- Itàlia dona la raó a Juana Rivas després de separar els seus fills
- Marta Carmona: "Col·locar un futbolí en una oficina per desestressar és una burla"
- El Barça es fa trampes
- El PSOE frena el debat sobre Sánchez mentre s’escampa la idea que dimitirà
- Teràpia de grup contra l’estrès laboral als CAPs de Barcelona