INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
-12 ales de pollastre
-3 ous batuts
-2 tasses de cafè exprés
-50g de farina de blat
-5 cullerades de quètxup
-1 cullerada de salsa d’ostres
-1 cullerada de salsa teriyaki
-1 cullerada de salsa sweet chili
-1 cullerada de salsa de soja dolça
-1 all picat fi
-1/2 ceba tendra picada
-1 culleradeta de gingebre fresc i picat
-Sal
-Pebre
-Oli de gira-sol
PREPARACIÓ
1. Enfarineu les ales i poseu-les a l’ou, i torneu a enfarinar-les amb sal i pebre.
2. Fregiu-les en oli de gira-sol fins que estiguin daurades. Reserveu-les.
3. En una paella gran, daureu l’all, la ceba i el gingebre.
4. Afegiu-hi la resta dels ingredients i reduïu-ho durant un minut.
5. Afegiu les ales a la salsa resultant i deixeu-ho reduir una mica més.
6. Serviu-les amb arròs blanc.