INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 800 g de llom de bacallà dessalat
- 4 pebrots vermells mitjans
- 4 espàrrecs silvestres
- 4 cebes d’uns 100 g
- 2 carbassons d’uns 100 g
- 1 l d’oli d’oliva verge extra
- 150 g de sucre
- 2 fulles de llorer
- 2 bitxos o pebre negre
- 100 ml de vinagre
- 300 ml d’aigua
ELABORACIÓ
1. En una cassola, poseu l’oli d’oliva, el llorer i el bitxo. Escalfeu-ho a foc suau i submergiu-hi el bacallà uns 10 minuts.
2. Mentrestant, talleu els pebrots vermells en 'brunoise' i, en una altra olla, ofegueu-los a foc suau amb una mica d’oli d’oliva i sucre.
3. Talleu les verdures en juliana i submergiu-les en aigua i vinagre. A continuació, enfarineu-les i fregiu-les.
4. Retireu el bacallà i escorreu-lo.
5. Tritureu el pebrot vermell per aconseguir una melmelada.
PRESENTACIÓ
1. En un plat, col·loqueu la melmelada de pebrot vermell i, a sobre, el bacallà. Coroneu-lo amb les verdures per donar-li volum.