INGREDIENTS PER A DUES PERSONES
Per a les ‘gyoza’
- 6 hòsties de pasta de 'gyoza'
- 50 g de pollastre
- 50 g de papada de porc
- 50 g de carn de vedella
- 770 g de beixamel feta amb mantega de tòfona (60 g de mantega de tòfona, 60 g de farina i 750 ml de llet)
- Cibulet
- Sèsam
Per a la salsa
— 50 g de soja
— 5 g de mirin
— 5 g de llima
— 5 g de gingebre
— 5 g de bitxo
— 2 g de mel
— 20 g de brou de cocció de les carns
PREPARACIÓ
1. Bulliu el pollastre, la papada de porc i la carn de vedella com un brou curt, durant una hora aproximadament.
2. Una vegada cuit, esmicoleu la carn i barregeu-la amb la beixamel feta amb mantega de tòfona. Reserveu el brou.
3. Munteu les ‘gyoza’ i bulliu-les amb el brou de les carns durant uns 4 minuts.
4. Retireu-les i disposeu-les en un plat. Napeu-les amb la salsa i poseu-hi per sobre una mica de cibulet i sèsam.