INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 4 gambes mitjanes
- 2 peus de porc
- 200 g de castanyes
- 2 pastanagues
- 2 cebes
- Api
- Porro
- Herbes aromàtiques o 'bresa' (verdures de brou)
- 300 g de bolets de temporada
- 2 taronges
- 2 claus
- 15 de de mantega
PREPARACIÓ
1. Netejar els bolets i reservar.
2. Bullir els peus de porc amb aigua, sal, pebre i llorer fins a tenir-los cuits. Desossar i deixar refredar 8-12 hores.
3. Daurar ossos i verdures i fer una salsa 'demi glace'.
4. D’altra banda, afegir clau a un suc de taronja colat i reduir.
5. Ajuntar les dues salses.
6. Rostir les castanyes, pelar i coure amb aigua o brou de verdura amb sal, pebre i mantega. Triturar-ho per obtenir puré.
7. Posar els peus de porc ben talladets a daurar en una paella, afegir-hi les dues gambes prèviament fetes a la paella, els bolets amb la mantega i la salsa de peu de porc i taronja.
PRESENTACIÓ
1. En el fons del plat, posar-hi el puré i a sobre, els peus de porc, les gambes, les verduretes i salsar.