INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES
- 200 g de cues de gamba
- 200 g de calamarsets
- 250 g de cloïsses
- 360 g d'arròs bomba
- 3 grans d'all
- 1 manat de julivert
- 300 g de ceba
- 1,5 l de caldo de peix
- 200 cl d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Posem a escalfar un rajolí d’oli en una paella. Hi incorporem les cebes molt picades perquè se sofregeixin bé, hi afegim les cues de gambes i després els calamars trossejats a quadrats. Els saltem.
2. Fem una picada amb els grans d’all, el julivert i l’oli d’oliva i la incorporem al sofregit.
3. A continuació, hi afegim l’arròs i el caldo de peix ben calent. Ho posem a bullir.
4. Quan fa 7 minuts que bull, hi afegim les cloïsses i ho deixem a foc fort uns 5 minuts. I, després, que segueixi bullint a foc moderat 12 o 14 minuts més.
5. En l’últim minut apugem el foc una altra vegada perquè faci una mica de socarrat.
6. El deixem reposar a la taula tres minuts abans de menjar-lo.