INGREDIENTS PER A LA CREP
- 300 g d’aigua tèbia
- 300 g sèmola de blat
- 8 g de sal
- 10 g de llevat químic (Royal)
- 6 g de llevat fresc de forner
- 1 ou
PREPARACIÓ PER A LA CREP
1. En un recipient de la batedora hi posem tots els ingredients i ho batem fins a obtenir-ne una textura homogènia.
2. Ho deixem fermentar durant 45 minuts a temperatura ambient (18-20 graus).
3. Passat aquest temps, escalfem una paella antiadherent i amb l’ajuda d’un cullerot hi anem afegint la barreja seguint la tècnica de la crep. Ha de quedar blanca i no donar-li la volta.
4. Una vegada cuites les hem de tapar amb un drap per conservar-les millor.
INGREDIENTS PER A LA SALSA
- 30 g de mantega
- Ratlladura d’una llimona
- Ratlladura d’una taronja
- 1 cullerada de mel
ELABORACIÓ
1. Ho barregem tot, ho escalfem fins a fondre la mantega i ho reservem.
2. Escalfem una quantitat de la salsa i la utilitzem per escalfar la crep.
FINALITZACIÓ I PRESENTACIÓ
Hi afegim un gelat de mel i acompanyem aquestes postres amb un te verd a la menta.