Sabor rodó

El millor tortell clàssic de Reis de Catalunya es ven al Papiol i a Sant Feliu de Llobregat

  • La Pastisseria Joan, amb dos locals al Baix Llobregat, guanya el concurs de tortells

La tercera edició del concurs Millor Tortell Clàssic de Reis de Catalunya, que corona el millor tortell de Reis català, ja té guanyador: el jurat de professionals, que ha tastat a cegues les peces presentades a concurs, ha distingit la de la Pastisseria Joan, amb locals al Papiol i a Sant Feliu de Llobregat. La peces de l’obrador que dirigeix Albert Sánchez han superat les de la Pastisseria Larrosa (Flix) i Casamoner (Girona).

Aquest certamen, en què han participat professionals de la fleca i la pastisseria s’ha celebrat aquest dimecres a l’Estació del Nord de Barcelona sota l’organització de l’Obra Social Ernest Verdaguer de Panàtics.

Una bona manera de donar més notorietat a aquest producte que, a més, té un vessant solidari, ja que tots els tortells s’han portat el mateix dimecres a la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa (sota la direcció de Sor Maria Lucía Caram), El Chiringuito de Dios, Fundació Arrels i Hospital de Campanya de Santa Anna. Cada participant ha presentat dos o més tortells. Un perquè el jurat fes les seves valoracions i l’altre (o els altres) per entregar-los a diferents entitats socials. L’any passat va guanyar el Forn Tarraconense (Tarragona) i l’anterior, el Forn Cal Mosso (Vilassar de Dalt).