El dietista-nutricionista Julio Basulto (Barcelona, 1971) «al·lucina» cada dia al topar amb persones que consideren que «el consum de productes com la xocolata i el vi o fins i tot la mel, que és pràcticament sucre, milloren la salut». L’autor de nombroses obres divulgatives acaba de publicar ‘Come mierda’ (Vergara), un provocador (i documentadíssim) manual que té objectiu no només de recomanar que mengem més sa –que també–, sinó que reduïm la quantitat de «productes perjudicials» que ens empassem cada dia. Un llibre sobre el que Basulto ‘profetitza’ que «segur que no li farà gaire gràcia a determinats sectors de la indústria alimentària».
Novetat editorial
Julio Basulto (nutricionista): «Els nens mengen merda i provocarà que visquin menys que els seus pares»
L’expert carrega al llibre ‘Come mierda’ contra el poder del màrqueting per vendre’ns productes escombraries i rebat idees com que l’esmorzar és l’àpat més important del dia
El més llegit
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- Les pluges a Catalunya deixen els pantans per sobre del 18%
- El futur hospital del Vallès Occidental crearà un barri
- "No em deixava treballar i controlava tots els tiquets"