Armat amb un olfacte treballat durant dècades, el caçador de formatges Toni Gerez sempre captura la millor peça. És igual si ha de trotar muntanya amunt perquè no pot arribar amb cotxe o moto al lloc on hi ha l’elaborador de torn, o calçar-se botes per moure’s entre vaques d’una granja ignota que no apareix ni al GPS, o recórrer a contactes de mig Europa.
Expert apassionat
Toni Gerez, així captura les seves ‘preses’ el millor caçador de formatges d’Espanya
El cap de sala de Castell Peralada Restaurant maneja més de 300 referències per al seu monumental carro
Els 5 formatges favorits de Toni Gerez
‘L’art del formatge’, el llibre (gairebé) definitiu del món dels formatges

Toni Gerez, con uno de los más de 300 quesos que ofrece en Castell Peralada Restaurant. /
Temes:
El més llegit
- Com baixar el cortisol: els 10 hàbits bàsics que no pots oblidar
- Màxima assistència a la carrera d’F1 a Montmeló en l’últim «GP d’Espanya» a Barcelona
- Adeu al mite del professor nadiu
- «El salvatgisme d’una minoria de bàrbars»: Dos morts i més de 500 detinguts a França durant les celebracions del PSG
- Quina festa és el 9 de juny? Només aquests municipis de Barcelona tindran un pont de tres dies