Els germans Roca han anunciat aquest migdia en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona l'obertura d'un nou restaurant. Es tracta de restaurant Fontané, que obrirà el pròxim 27 d'abril i que retrà homenatge a la "cuina mare" i "més mostrada", dedicat, així, a la mare de Joan, Pitu i Jordi Roca, Montserrat Fontané.
L'establiment s'ubicarà al menjador principal de l'hotel Esperit Roca, ubicat al punt més alt fortalesa de Sant Julià de Ramis, a la segona planta del complex. El restaurant oferirà cuina tradicional catalana, en una experiència gastronòmica diferenciada del Restaurant Esperit Roca, d'una estrella Michelin i situada a la planta baixa del castell. Actualment, aquest espai funciona exclusivament com a espai de menjar per als clients de l’hotel, però els germans Roca han decidit canviar-li el rumb i fer-lo accessible a tothom que ho desitgi. Anteriorment, la zona havia estat el restaurant A Tempo de Jordi Cruz.
Les fotos dels germans Roca a la ponència del Fòrum Gastronòmic de Girona /
A més, Pitu Roca ha anunciat que la part d'exposició i destil·leria d'Esperit Roca estarà acabada "aviat". Així, si tot segueix el seu curs, a partir de l'estiu es podran fer visites i tasts a aquests nous espais perquè tinguin una "mirada popular sense necessitat d'anar al restaurant".