Barcelona està vivint una autèntica febre del 'panettone'. Aquest any, el forn Suca'l (abans conegut com Cloudstreet Bakery) ha fet història en guanyar el premi al Millor Panettone del Món a la Coppa del Mondo del Panettone, celebrada a l'imponent Palazzo Castiglioni de Milà. I el més sorprenent: és la primera vegada que algú no italià s'emporta el trofeu! El mexicà establert a la capital catalana Ton Cortés, el pastisser darrere d'aquesta fita, no dona crèdit a una gesta que l'eleva directament a l'olimp del 'panettone'.
Fenomen golafre
Per què Barcelona s'ha convertit en una de les capitals mundials del 'panettone'?
Quan s'apropa la temporada nadalenca arrenca la febre a la ciutat catalana per aquest dolç italià

Los mejores panettones artesanos de 2024: el de chocolate, de Madeleine by Ferrières, obra de Felipe Santa Cruz, y el clásico, de Canal, con la firma de Toni Vera. /
Temes:
El més llegit
- La nadinemania conquereix el món de l’òpera
- Causes de l’apagada i solucions perquè no es repeteixi: els experts vaticinen què passarà a partir d’ara a Espanya
- Un policia de Badalona serà jutjat per falsejar quilometratge
- Del 'chemsex' al 'slam': creix l’ús de drogues per via intravenosa durant les relacions sexuals
- Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»