Cata Mayor

El viatge d’un català, d’una japonesa i els seus plats nipons

El viatge d’un català, d’una japonesa i els seus plats nipons

"No sabem ben bé on anem. Només sabem que ens agrada servir cuina japonesa casolana", explica la parella que formen Daniel Casanova i Aya Hanaka. Potser no ho saben, però el lloc cap on estan anant amb la cafeteria-restaurant Kasa Hanaka és molt especial. Les cues que es formen davant l’establiment (que reobre aquest dilluns) parlen per si soles. No saben ben bé on van, però molt poca gent sap com van engegar el motor. Va ser tan "fàcil" com conèixer-se a Singapur, enamorar-se, tenir un fill, decidir que no volen continuar vivint en un lloc tan dur per criar-lo i pensar que és millor la Barcelona natal de Daniel que la Karuizawa de Aya, perquè ella sap anglès i per aquestes terres podria defensar-se millor que el seu marit al país del sol naixent i el seu idioma impossible.

Temes:

Barcelona