Quan l’empresari àrab que havia comprat l’edifici del carrer de Ferran, 21, va ordenar rehabilitar la finca modernista per muntar el seu vuitè hotel a Barcelona (seu és el pròxim DO Plaça Reial, per exemple), no va imaginar que hi trobaria un tresor que, més enllà dels balcons de ferro forjat fets per un assistent de Gaudí, condicionaria l’oferta gastronòmica del seu establiment, obert fa tan sols unes setmanes. Van trobar un menú del restaurant que hi havia allà mateix i que ocupava també el local de l’òptica contigua. Es tractava de Casa Pince, un negoci emblemàtic en la seva època que només oferia banquets de luxe per a celebracions de gent amb diners i del qual diuen que va ser el primer take away de Barcelona.
Cata Mayor
La tornada d’un restaurant històric de Barcelona

Temes:
El més llegit
- L’ala dura del conclave augura un cisma si s’elegeix un papa continuista
- Un cardenal acusat d’encobrir delictes de pederàstia participarà en el ritu del tancament del taüt del Papa
- Plantada històrica del Madrid a la Copa: ni entrena ni assisteix a les rodes de premsa
- Un mosso rescata els dos ocupants d'un cotxe després de xocar contra un mur i caure a una piscina
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa