Explica Adrián Vallés que pot comptar amb els dits de la mà les vegades que ha menjat a casa en els últims lustres. "Tot el dia viatjant des que soc jove, però és que així era la meva feina". I la seva feina primer era ser pilot de monoplaces (va arribar a ser provador de Fórmula 1), i després director de la seva pròpia escuderia i mànager de pilots. Fins que es va cansar de voltar pel món i, amb el naixement dels seus fills, va deixar els circuits per obrir restaurants.
Cata Mayor
Bar Monry’s, el penúltim restaurant d’un pilot de F1

Adrián Vallés, con uno de sus cascos de competición y varios de los platillos que ofrece en Bar Monrys. /
El més llegit
- Els Mossos volen que els forenses aclareixin si Tenneco causa càncer
- Qui és Inés Guardiola, l'advocada que ha aconseguit l'absolució de Dani Alves
- El final del canvi d’hora apunta al 2026
- Set projectes multiplicaran la potència cultural de Barcelona
- El TSJC absol Alves d’agressió sexual a una jove al Sutton el 2022