Les pastes van passar per una època de davallada, quan van ser assenyalades com el més antisaludable. Si bé és cert que la brioixeria no és el més sa ni és dietètica, cal saber diferenciar entre la producció industrial i l’artesanal. Aquesta última destaca per ser més natural, menys ensucrada, amb menys greix i amb menys additius.
El millor del millor
La brioixeria està de moda, i ho demostren aquestes 13 parades dolces a Barcelona
Després d’una època de davallada, la brioixeria torna amb força com a tendència ‘foodie’. Aquí recopilem les millors peces artesanals a les quals clavar la dent
El millor croissant artesà de mantega d’Espanya del 2023 el fa Can Carriel (Roda de Ter)
Els 5 locals dolços favorits de Christian Escribà

El més llegit
- Els Mossos volen que els forenses aclareixin si Tenneco causa càncer
- Qui és Inés Guardiola, l'advocada que ha aconseguit l'absolució de Dani Alves
- El TSJC absol Alves d’agressió sexual a una jove a la discoteca Sutton
- El test de sang en femta és tan eficaç com la colonoscòpia per detectar càncer de còlon, segons l’estudi més gran fins ara
- El Govern avisa que no es podrà mantenir la gratuïtat de Rodalies sense un nou suplement de crèdit