«Altres restaurants tenen carretó de formatges o carretó de postres. Nosaltres tenim carretó de peixos i mariscos». Qui parla és Jaume Solé, de 37 anys, director de La Taverna del Mar, a s’Agaró, i el que condueix són glaçons sobre els quals brilla la riquesa.
Els restaurants de Pau Arenós
La Taverna del Mar (s’Agaró): l’opulència del carretó de peixos
Un bon tàndem per servir i cuinar el mar en un restaurant ficat a la platja: Jaume Solé i el veterà Josep Muniesa, acabat de fitxar
Els Pescadors: la benedicció de Sant Pere
La Morera: menú de 10 € i també llamàntol

El més llegit
- Retirat un altre fuet tallat per salmonel·la: ja són tres marques afectades per aquesta raó
- Boda a l’uci: l’Esther i el Javier es donen el ‘sí, vull’ en una emocionant cerimònia organitzada pels sanitaris
- L’assassí masclista d’Algemesí, a la jutge, somiquejant: «¡A la presó, no! ¡A la presó, no! ¡Protegeixin-me!»
- Tres consells fonamentals per firmar un contracte de lloguer i no emportar-te sorpreses
- Laporta i Koeman es reconcilien: «Hem fet les paus»