El ‘top’ de la cuina

La llista dels 29 nous restaurants d’Espanya amb Estrella Michelin

La llista dels 29 nous restaurants d’Espanya amb Estrella Michelin

La Guia Michelin 2023 d’Espanya ha incorporat dues novetats en la seva llista de restaurants tres estrelles, l’Atrio, a Càceres (oest), i Cocina Hermanos Torres, a Barcelona (nord-est), així que l’Estat arriba als 13 establiments ‘triestrellats’.

Així queda ara la llista de les noves estrelles de la Guia Michelin 2023 (en ordre alfabètic)

TRES ESTRELLES

  • Atrio (Càceres)

  • Cocina Hermanos Torres (Barcelona)

  • Notícies relacionades

  • David Muñoz, una altra vegada elegit millor cuiner del món

  • La Sosenga: xef jove busca al segle XIV (i serveix un menú de 18 €)

DUES ESTRELLES

  • Deessa (Madrid)

  • El Rincón de Juan Carlos (Adeje, Tenerife)

  • Pepe Vieira (Serpe, Pontevedra)

UNA ESTRELLA

  • Ababol (Albacete)

  • Ajonegro (Logronyo)

  • Aleia (Barcelona) 

  • AlmaMater (Múrcia)

  • Alquimia-Laboratorio (Valladolid)

  • Ancestral (Illescas)

  • Arrea! (Santa Cruz de Campezo)

  • Ceibe (Ourense)

  • Cobo Evolución (Burgos)

  • Código de Barra (Cadis)

  • Come (Barcelona)

  • Enigma (Barcelona)

  • Etxeko Ibiza (Es Canar, Eivissa)

  • Ferpel (Ortiguera)

  • Fusión19 (Mur, Mallorca)

  • Gente Rara (Saragossa)

  • Kaleja (Màlaga)

  • La Finca (Loja)

  • Mont Bar (Barcelona)

  • Monte (San Feliz)

  • Montia (San Lorenzo d’El Escorial)

  • Oba- (Casas-Ibáñez)

  • O’Pazo (Padrón)

  • Ravioxo (Madrid)

  • San-Hô (Adeje, Tenerife) 

  • Slow & Low (Barcelona) 

  • Tabaiba (Las Palmas de Gran Canària)

  • Ugo Chan (Madrid)

  • Zuara Sushi (Madrid)