Hi va haver un temps en què la imatge de la gastronomia no era tan glamurosa com ho és actualment. Una època en què no es parlava de menús degustació, maridatges ni especificacions, i en què una dona al capdavant d’un restaurant era una cosa tan rara com trobar una croqueta sense ‘topping’ avui dia. Recollim el testimoni de sis cuineres que van arrencar la seva carrera als anys 50, 70 o 90 del segle passat i amb una carrera que ha sembrat la llavor de la gastronomia en les següents generacions. Elles són avui les protagonistes.
Dia de la Mare
Cuineres paral·leles: sis ‘mares’ de la cuina espanyola
Amb estrella Michelin, al capdavant de cases de menjars llegendaris, referents en sostenibilitat... Aquestes són les cares femenines de la gastronomia espanyola

El més llegit
- L’ala dura del conclave augura un cisma si s’elegeix un papa continuista
- Un cardenal acusat d’encobrir delictes de pederàstia participarà en el ritu del tancament del taüt del Papa
- Plantada històrica del Madrid a la Copa: ni entrena ni assisteix a les rodes de premsa
- Les principals cases d’apostes ja tenen un candidat favorit per ser el nou Papa
- Un mosso rescata els dos ocupants d'un cotxe després de xocar contra un mur i caure a una piscina