El nivell dels pastissos de formatge a Espanya és tremebund. Sembla que no li donem importància, acostumats com estem a provar, un dia sí l’altre també, versions plusquamperfetes d’aquesta recepta. Un servidor ho va poder constatar fa escasses dates: a Nova York, on fa dècades que peguen la tabarra amb el seu famós ‘cheesecake’; les versions trobades mancaven de la delicadesa i del sabor de les fetes aquí. N’hi ha moltíssims per destacar –en les cartes de postres no falla–, però aquí n’hem seleccionat set que ens semblen cremoses obres d’art.
Pastisseria làctia
Set pastissos de formatge per morir-se de gust
De la celebèrrima de La Viña a les versions d’autor o la favorita dels jugadors del Reial Madrid

El més llegit
- Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Molts turistes confonen Mallorca amb França i creuen que l'alemany és l'idioma oficial, segons una enquesta de carrer a Palma
- Els funcionaris de l’Estat cobraran una paga per retards i la pujada del 0,5% en la nòmina de juliol
- Pakito i Akkaspace, dos ‘hackers’ adolescents
- La doble aposta catalana