¿Què tenen les rostes que ens tornen bojos? Per a una generació cada vegada més acostumada al joc de textures al menjar, les rostes representen l’èxtasi: tovetes i sucoses per dins i sonorament cruixents per fora. Això ha fet que ja no les vegem com a meres tires de cansalada viada de porc fregides, sinó com un plaer culpable deliciós, imprescindible en les tapes. Vet aquí set rostes que són espectaculars.
Plaer culpable
Les 7 millors rostes d’Espanya
La cansalada viada de porc fregida, una delícia absoluta que no pot faltar a cap bar de tapes que es preï, viu una edat d’or. Repassem els millors llocs on disfrutar-la

Temes:
El més llegit
- Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Cerdán no entrega l’acta de diputat i augmenta el nerviosisme del PSOE
- Israel obre un nou front de guerra amb el seu atac a l’Iran
- L’UCO apuntala el relat d’Aldama de les comissions per obres públiques