L’arribada de l’1 de novembre desperta cada any la mateixa polèmica, sobre si cal mantenir la tradició de Tots Sants o si bé un es pot deixar atrapar per la diversió que promet Halloween. Segur que hi ha arguments a favor de les dues opcions, però una cosa hauria de ser irrenunciable sigui quina sigui l’elecció: els dolços que en aquesta època omplen les pastisseries espanyoles, siguin panellets (sobretot a Catalunya) o bé altres receptes típiques com els ossos de sant, els bunyols de vent (o farcits) i els pestinyos.
Tradició dolça
Dolços de Tots Sants: energia per a una nit en blanc
Les pastisseries d’arreu d’Espanya s’omplen de receptes tradicionals, totes caracteritzades pel seu alt contingut calòric
Panellets, ossos de sant, bunyols i pestinyos tenen les seves arrels segles enrere, quan era habitual honrar els morts de matinada
A nivell gastronòmic, són un reflex de la connexió entre les festes populars i els productes de temporada

El més llegit
- Renúncies per venjança: la tendència que més temen les empreses
- Pablo Gil, economista: "Això és el que has de fer per invertir si guanyes 1.000 euros al mes"
- "Posa’t faldilla i et posaré un 7"
- L’Anaís, la «model» que va intentar amagar un disc dur d’Ábalos a la Guàrdia Civil: «Som amics. Amistat pura i dura»
- Espanya proposa Mora la Nova per acollir una de les gigafactories europees d’intel·ligència artificial