Desconcerta la passió mundial pel «pastís de formatge cremat a la basca», segons recent denominació. Aquí, senzillament, és un pastís de formatge.
Plat del dia
El pastís de formatge salvavides
Al mig any, Jon García, enginyer aeronàutic, ha situat els pastissos de Jon Cake entre les millors i està a punt d’obrir una pastisseria
Exterior torrat i interior cremós i fluid, al món es coneix aquest estil pastisser com a ‘basque burnt cheesecake’
Els novaiorquesos tenen el seu propi i venerat estil: el New York cheesecake, ben representat a Barcelona per l’obrador Chis & Keik.

Temes:
El més llegit
- Retirat un altre fuet tallat per salmonel·la: ja són tres marques afectades per aquesta raó
- Boda a l’uci: l’Esther i el Javier es donen el ‘sí, vull’ en una emocionant cerimònia organitzada pels sanitaris
- Tres consells fonamentals per firmar un contracte de lloguer i no emportar-te sorpreses
- La família de Guillem Agulló acusa el Govern d'Illa de "silenciar" el premi en la seva memòria
- El Govern d’Aragó sol·licita l’execució forçosa de la sentència que ordena el retorn de les pintures de Sixena