Potser és una percepció personal equivocada, però d’un temps ençà, el pastís de formatge barceloní sembla haver fet un salt colossal cap a l’excel·lència. Parlo de pastissos de formatge de veritat, amb gust intens de formatge (d’això es tracta, ¿no?), amb textures impossibles i producte de qualitat. Dos anys després de provar-lo, encara somio amb la de Fismuler (Rec Comtal, 17), però hi ha dos ‘cheesecakes’ que m’han impressionat en les últimes setmanes i que vull recomanar.
Agafa pa i suca
El meu pastís de formatge favorit
Brew Coffee en prepara un per a majors de 18 anys amb una textura de fantasia. Jon García broda uns pastissos esponjosos amb una barreja de formatges pornogràfica
El més llegit
- Nou avís de la policia per als que han de renovar el DNI o el passaport
- Europa retira del mercat la vacuna de la covid d’AstraZeneca
- Peris confessa que va abusar de nens des del 1972
- La sanció a Sainz pel GP de Miami afegeix més polèmica sobre la FIA
- Joves polítiques s’obren pas en les llistes electorals del 12M