El meu paladar no està entrenat per a la tòfona. Seria incapaç de dir si la tòfona que he menjat en alguns restaurants ha sigut desenterrada per un gos a la campanya d’Osca o ha arribat per AliExpress. No obstant, existeix un derivat d’aquest fong amb el que estic més familiaritzat, un líquid fètid i corrosiu que, d’un temps ençà, ha colonitzat incomptables cuines. L’oli de tòfona.
Agafa pa i suca
Oli de tòfona amb alguna cosa, sisplau
Amb un raig d’aquest ungüent fètid, un simple biquini pot convertir-se en una tapa d’autor i costar 2 euros més. Ha colonitzat incomptables cuines
Oli de trufa
Temes:
El més llegit
- Avís de la Policia Nacional quan arribis a casa: «Si els veus, no toquis res»
- L’ajuda de 115 euros al mes que ja pots demanar a la Seguretat Social
- El primer gran ‘beach club’ de BCN obrirà al juny després d’una inversió de 15 milions
- La Seguretat Social enviarà aquesta carta a milions d’espanyols
- Remuntada històrica del Barça