Pocs experts en patates fregides trobaràs com Borja Martínez-Sanz. Aquest jove empresari va estudiar, va analitzar, va empollar, va investigar tot el relacionat amb l’univers groc i cruixent per obrir Las Fritas, un petit local del Born (Argenteria, 70) amb una rèplica a la Barceloneta (passeig de Joan de Borbó, 13), que en aquest cas només serveix menjada per emportar. «Som especialistes en patates fresques fregides de manera artesanal a l’estil belga però amb ‘toppings’ gurmet i salses casolanes pròpies no industrials», concreta.
tubercle de vici
7 trucs per fer patates fregides perfectes a casa
Borja Martínez-Sanz, cap de Las Fritas, et revela els consells per aconseguir que et surtin cruixents per fora i cremoses per dins
patatas-fritas-acabadas
Temes:
El més llegit
- La ruptura de Junqueras i Rovira deixa ERC escapçada davant la investidura
- Embargaments d’Hisenda i la Seguretat Social al compte dels directius
- Una vorera infernal i un cel entre núvols
- BCN reprèn el repte de construir l’escalinata de la Sagrada Família
- La F de Fahrenkamp fa que Óscar Díaz guanyi ‘Pasapalabra’